Ruokakoulu 2023

RUOKAKOULU 

Ruokakoulu on päiväleiri, joka tarjoaa lapsille hauskaa ja hyödyllistä tekemistä koulujen loma-aikana. Se sopii 8-12-vuotiaille pojille ja tytöille. Tänä vuonna järjestämme kaksi ruokakoulua. 

Ruokakoulu alkaa klo 8.30 ja päättyy klo 15.30 paitsi keskiviikkona poikkeus, perhepäivällinen, klo 18.00 asti

Lasten ruokailoa

Ruokakoulussa puuhataan ruoan parissa, kokkaillaan, koetaan ja opitaan uutta. Jokaisena leiripäivänä lapset valmistavat itselleen aamiaisen, lounaan ja välipalan. Ruokakoulussa myös leikitään ja liikutaan joka päivä.  Samalla opitaan, kuinka terveelliset valinnat ja liikunta vaikuttavat omaan hyvinvointiin.

Jokaisen ruokakoulun ohjelmaan kuuluu maatilavierailu. Retkellä tutustutaan viljelijän ammattiin ja suomalaisen ruoan tiehen pellolta pöytään. Ruokakoulun huippuhetkiä on perhepäivällinen, johon lasten vanhemmat ovat tervetulleita.

Löydä lähin ruokakoulu

Ruokakoulujen käytännön toteutuksesta vastaavat 4H-yhdistykset eri puolilla Suomea. Tutustu ruokakouluihin tarkemmin osoitteessa www.ruokakoulu.fi.

Osallistumismaksun suositushinta on 70 euroa. Hinta voi vaihdella paikkakunnittain. Hinta kattaa ruokailut, ruokakoulun ohjelman ja materiaalit sekä t-paidan.

Ruokakouluun osallistujia otetaan 8 kpl.

Kuusamon ruokakouluihin voit ilmoittautua; taina.pitkanen@4h.fi tai yhteystietolomakkeella. 

https://kuusamo.4h.fi/ruokakoulu/ilmoittautuminen-5-6-8-6-2022/

https://kuusamo.4h.fi/ruokakoulu/ilmoittautuminen-12-6-1-6-2022/